Bestyrelse

Klubbens ledelse består af en bestyrelse på 5 eller 7 medlemmer. Bestyrelsen vælges af medlemmerne på generalforsamlingen.

Bestyrelsen har bl.a. ansvaret for ansættelse af ridelærere, kontraktforhandling af rideetablissementet, som klubben er lejer af.

Bestyrelsen er også økonomisk ansvarlig, ligesom der i bestyrelsen er en repræsentant for hvert udvalg, således at udvalgsarbejdet koordineres i bestyrelsen.

Vi henstiller til, at man ikke ringer efter kl. 20 på hverdage
og kl. 17 i weekenden, ellers send en email !

Vedr. stævner - brug venligst stævne telefonen eller email !

Nyvalgt i bestyrelsen d. 22/3-18 blev Kirsten Iversen og Pernille Dam
Bestyrelsen konstitueres endeligt d. 10/4-18 i.f.m. første bestyrelsesmøde.

Henning Pedersen

Tlf. 28 26 56 53 (16-18)