Udvalg

Henning Pedersen og Pernille Dam Madsen

Stævner

Medlemmer:

Inge Burgård, Carina Overgaard, Mia Schødt Dickow, Marianne Neumann, Ulla Gam Hansen, Line Thomey og Ann Worm

Handicapridning

Ann Worm, Henning Pedersen og Pernille Dam Madsen

Elevskole (tilmelding, udmelding og holdskifte)

Pernille Dam Madsen og Ann Worm

Aktivitetsudvalg

Marianne Neumann & Ulla Gam Hansen

Teknisk udvalg (diverse tekniske projekter, stævneprojekter m.v.)

Holger Poulsen & Stig Jochumsen

Webmaster

Ulla Gam Hansen

Juniorudvalg (juleklip, filmaften m.v.)

Mette Fogsgaard Sørensen

Sponsorudvalget

Øvrige medlemmer:

Henning Pedersen, Line Thomey og Ann Worm

Alle gaver er velkomne – vi har et væld af arrangementer.  Har du en god idé, så skriv til os.