Udvalg

Henning Pedersen

Stævner

Øvrige medlemmer:

Inge Burgård, Carina Overgaard, Mia Schødt Dickow, Hanne Bruun, Kathrine Bruun, Marianne Neumann, Ulla Gam Hansen

Handicapridning

Ann Worm & Henning Pedersen

Elevskole (tilmelding, udmelding og holdskifte)

Ann Worm og Henning Pedersen

Aktivitetsudvalg

Marianne Neumann & Ulla Gam Hansen

Teknisk udvalg (diverse tekniske projekter, stævneprojekter m.v.)

Holger Poulsen & Lars Smedegaard

Webmaster

Øvrige medlemmer

Ulla Gam Hansen

Juniorudvalg (juleklip, filmaften m.v.)

Mette Fogsgaard Sørensen

Sponsorudvalget

Henning Pedersen

Alle gaver er velkomne – vi har et væld af arrangementer.  Har du en god idé, så skriv til os.