Udvalg

Ulla Gam Hansen

Marianne Neumann

Øvrige medlemmer:

Inge Burgård, Carina Overgaard, Dorrit Hansen, Mia Schødt Dickow, Hanne Bruun & Kathrine Bruun.

Handicapridning

Lene Devantié

Elevskole (tilmelding, udmelding og holdskifte)

Lene Devantié

Aktivitetsudvalg (interne stævner, ridelejr, m.v.)

Lotte Henrichsen

Teknisk udvalg (diverse tekniske projekter, stævneprojekter m.v.)

Óluva Johannesen

Webmaster

Øvrige medlemmer

Ulla Gam Hansen

Juniorudvalg (juleklip, filmaften m.v.)

Mette Fogsgaard Sørensen

Sponsorudvalget

Henning Pedersen

Alle gaver er velkomne – vi har et væld af arrangementer.  Har du en god idé, så skriv til os.