HDR tilbyder opstaldning i lyse stalde med god ventilation og i sikre omgivelser under ansvar af dagligt personale. Hestene opstaldes i rummelige bokse, alle med vindue. Hestene stå rpå halmpiller og der fodres med et kvalitetsfoder/ eller eget foder samt wrap / hø  tre gange dagligt,  HDR råder over 63 bokse fordelt på 2 forskellige stalde. Vi har fra 1/11 ny foldordning,med mulighed for lang foldtid,  hvor du har din egen faste fold. Den råder du over hele året som personalet lukker ud/ ind på samt en sommerfold, du kan bruge som du lyster. 

Prisreduktion hvis man har flere bokse. Første boks er til fuld pris. Rabat på 250 kr for efterfølgende bokse.

Wrap/hø ordning 

HDR giver alle ugens dage, incl. i weekender og ferier 3 gange dagligt enten det tilkøbte eller dit eget. 

Generelt:

Ønsker du at have din hest/pony opstaldet på HDR, så kontakt staldkontor på staldkontor@hedenstedrideklub.dk  for at høre mere om mulighederne. 

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet på HDR eller er udefra kommende ekvipager og bruger af faciliteterne i HDR gælder, at medlemskab i HDR er obligatorisk.

Alle opstaldere er med i turnus ordning med aftenfodering af alle staldens heste/ ponyer incl elevheste, det tager ca 20 min. og man kommer med som føl ved en erfaren første gang, man har ca 1 vagt pr mdr. 

Vores sponsorer