HDR's elevskole

14-02-2024

Hej alle🤗
Efter mange overvejelser frem og tilbage, er vi i elevskoleteamet blevet enige om at Danny, Malou og Tinky nu har aftjent deres værnepligt i elevskolen. De har været nogle helt fantastiske heste, som vi er sikre på, har skabt en masse glade timer for mange ryttere.


De vil i den kommende tid blive sat til salg, så de kan komme ud til en sød ejer hver især, som vil kaste al sin kærlighed på dem, som vi har gjort på HDR. Vi bestræber os på at finde det bedste hjem til dem, som de forhåbentlig vil kunne leve resten af deres dage hos.
I er mere end velkomne til at komme og sige farvel til dem, hvis det lyster. Til orientering er ingen af dem solgt endnu, og vi ved heller ikke hvornår de bliver det. Men I vil blive orienteret til den tid.


Hires bliver desværre også sendt retur til ejer igen d. 1/3. Hende har vi bestemt også været så glade for at have🙏


Derudover kigger vi fortsat efter flere heste og ponyer, som vil erstatte dem som bliver solgt. Vi har jo netop lige fået Nemo og Ulla, som vi håber I vil tage godt imod efter vinterferien. Vi har måtte optimere vores elevskole bedst muligt, så både heste og ryttere har det godt.🙏

Med venlig hilsen
Elevskoleteamet

Læs mere

Vores sponsorer